Go Search

 Privacy

De ingevoerde gegevens worden tijdelijk op de server bewaard. Dit om de route volledig te kunnen doorlopen. Aan het eind van iedere route (wanneer het rapport wordt gepresenteerd) of indien men er tussentijds actief om vraagt worden de gegevens permanent opgeslagen. U krijgt dan een bewaarcode (sleutel). Met die sleutel zijn de gegevens later op te halen en eventueel te wijzigen.
 

Wilt u niet dat de gegevens worden opgeslagen laat dan geen rapport maken. Verlaat u de route voordat het rapport wordt gepresenteerd dan worden alle gegevens onmiddellijk verwijderd. Hoewel hiermee de anonimiteit nog verder wordt gewaarborgd, moet u dus zeer voorzichtig zijn met het verlaten van de route of inslaan van een zijweg (andere route, help).
 

Bij de rapportage wordt u gevraagd een e-mailadres op te geven waarnaar het rapport kan worden opgestuurd. Het ingevoerde e-mailadres wordt, nadat het rapport is gemaild, direct verwijderd.